EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ
EUROPA ULAŽE U RURALNA PODRUČJA
flag-hr
flag-eu
flag-hr

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ / EUROPA ULAŽE U RURALNA PODRUČJA

flag-eu
Previous
Next

Obiteljsko smo gospodarstvo koje se bavi proizvodnjom i prodajom kulena i drugih tradicionalnih slavonskih mesnih proizvoda dobivenih načinom izrade kako se to nekada i sada radi na tipičnoj slavonskoj „svinjokolji“.

Druga smo generacija proizvođača koja je nastavila 30-godišnju tradiciju obitelji u proizvodnji. Prva generacija se još ne predaje, i od njih još dosta toga učimo, a njihovo iskustvo skupa sa našim zalaganjem i znanjem utiče tako da se svakim danom sve više razvijamo. Sudionici smo mnogih događanja i dobitnici priznanja u kvaliteti kulena.

Imamo razvijenu mrežu prodaje i svake godine se traži „kulen više“. Planovi nam sežu na dodatno povećanje proizvodnje, te zbog toga dolazi ideja za marketing Internetom.

Internet je trenutno najbolji pokazatelj mogućeg slobodnog prostora na tržištu sa lako matematički zbrojivim podacima, a drugi razlog je što smo željeli iskočiti izvan ruralnog okvira u kojemu živimo, radi nas samih, a i poradi nesporne kvalitete proizvoda koje sami radimo i koje bi željeli ponuditi drugima, učiniti ih zadovoljnim kupcima, a dakako pri tome i poboljšati svoj kućni budžet.

 
Skip to content