EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ
EUROPA ULAŽE U RURALNA PODRUČJA
flag-hr
flag-eu
flag-hr

EUROPSKI POLJOPRIVREDNI FOND ZA RURALNI RAZVOJ / EUROPA ULAŽE U RURALNA PODRUČJA

flag-eu

PROJEKTI

PROJEKT

Pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti: usluge u poljoprivrednim djelatnostima na OPG-u Nedeljka Damjanović” provodi se uz EU potporu iz Programa ruralnog razvoja, podmjere 6.2. – provedba tipa operacije 6.2.1. u iznosu od 371.975HRK.

Provedbom projekta nabavljeni su multifunkcionalni utovarivač i prikolica; pokrenuta je dodatna djelatnost pružanja usluge u poljoprivredi; te je izrađena ova Pristupačna mrežna stranica.

DOPUNSKA DJELATNOST – USLUGE U POLJOPRIVREDI

Usluge u poljoprivredi za stočarstvo!!   Pružamo uslugu upravljanja hranom i čistoćom na farmama s multifunkcionalnim utovarivačem marke Multione, što omogućuje povećanje kvalitete stočnog fonda kroz unaprjeđenje kvalitete hrane i čistoće farme.

Usluge u poljoprivredi održavanje travnatih površina!!  Pružamo uslugu kosidbe travnatih površina u poljoprivredi s multifunkcionalnim utovarivačem marke Multione, čime se ostvaruje bolje održavanje trajnih nasada, voćnjaka i drugih travnatih površina u poljoprivredi.

Lokalni poljoprivredni proizvođači: stočari, voćari i drugi kojima je potrebno upravljanje travnatim površinama u radijusu od 20km pružamo usluge u poljoprivredi s multifunkcionalnim utovarivačem radi povećanja kvalitete i kvantitete vaše primarne poljoprivredne proizvodnje.

PROJEKT

OPG Nedeljka Damjanović u okviru provedbe projekta „Korištenje obnovljivih izvora energije na OPG-u Damjanović Nedeljka“ postavila je i opremila fotonaponske elektrane na k.č.br. 1868/3 k.o. Gradište, Ranislavlje bb, Gradište.

Projekt je proveden s ciljem povećanja učinkovitog korištenja energije, a što je ostvareno kroz uvođenje korištenja obnovljivih izvora energije, odnosno uspostavom sunčane elektrane od 20kW za potrebe vlastite poljoprivredne proizvodnje OPG-a Nedeljka Damjanović.

Ukupna vrijednost projekta je 296.353,20kn, od čega je 70%, odnosno 207.447,24kn financirano iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske iz operacije 4.1.3. „Korištenje obnovljivih izvoza energije“.

Skip to content